Home » Termékek » Banax Helicon 5600 NF nyeletőfékes, távdobó, fémházas horgász orsó

Akció!

Banax Helicon 5600 NF nyeletőfékes, távdobó, fémházas horgász orsó

Most
9 010 Ft
Megtakarítás

31 000 Ft 21 990 Ft

Banax Helicon 5600 NF nyeletőfékes, távdobó, fémházas horgász orsó

Cikkszám: 520 Kategóriák: ,

Leírás

A Helicon név fogalom a hazai pontyhorgászok körében. A bojlis horgászbotok, és a fenekező horgászbotok egyik legideálisabb nyeletőfékes orsója. Nagy zsinórkapacítása lehetővé teszi a bojlis horgászoknak a hosszú behordásokat.Nyújtott, nyagy átmérőjű távdobó dobja pedig azoknak segít akik idegenkednek a behordástól és inkább nagyokat szeretnének dobni.Hosszú évek alatt bizonyította mi is valójában a Banax minőség. 

Ritkán található wormshaft, oszcillációs rendszer a nyeletőfékes orsókon. A Banax annak érdekében, hogy még tökéletesebbé tegye a zsinór felrakását a dobra, mégsem riadt vissza ettől a technikai újdonságtól. Persze itt azt is figyelembe kell venni, hogy az egyenletesen felcsévélt zsinórral, jóval nagyobbat lehet dobni. Ennek tudatában nagyméretű nyújtott fémdobbal látta el az orsót. Titán bevonatú zsinórvezető görgője egyenletesen rakja a zsinórt. Fém ház védi a precíziós belsőszerkezetet és a precíz fékrendszert.
Méret: 80-as  

Csapágyszám:5+1   
Áttétel:4,7:1   
Orsóház anyaga:Fém  
Dob:könnyűfém   
Pótdob:grafit  
Zsinórkapacitás:0,30mm/480m.  0,35mm/360m.   
Súly:820 gramm. 

 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint