Home » Termékek » CARP EXPERT FEEDER SZÉK

Akció!
ingyenes szállítás

CARP EXPERT FEEDER SZÉK

Most
7 010 Ft
Megtakarítás

36 000 Ft 28 990 Ft

CARP EXPERT FEEDER SZÉK

Cikkszám: 2205 Kategória:

Leírás

 Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
A típus legelőnyösebb tulajdonsága, hogy mindössze 4,5 kg!!! Viszont a teherbírása megmaradt, így egy 120 kg-os horgásztársunk is kényelemben érezheti magát a vízparton.

Műszaki paraméterei:
– Viszonylag nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (45 x 50 cm), így megkapjuk a comb alsó részének azt az alátámasztását, ami hosszú távon kényelmessé teszi ezt a széket.
– Háttámlája megfelelően magas (50×50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során. Dőlésszöge fix, mely kiküszöböl egy meghibásodási pontot.
– A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik!
Az első két láb és a tartó szerkezet gyakorlatilag megegyezik egy versenyláda felépítésével. 70 centis és az ebből kihúzható, állítható láb jellemzi. Ez amellett, hogy extra tartást ad a széknek, lehetőséget ad arra is, hogy kiegészítő tálcákat szereljünk ládánkra. Így minden esetben kéznél lesz a csali, az etetőanyag, az előketartó, gyakorlatilag bármi, amit csak szeretnénk.
Ezek a lábak oldalról, nagyméretű csavarokkal rögzíthetők.
– 8 cm-es sártalppal rendelkezik, így a legmélyebb talajon is kényelmesen felállítható és a nagy nyomás hatására sem süllyed bele.
– Összecsukva 75x80x20 cm, így kis helyen tudjuk szállítani.
– A szerkezet 20 milliméteres alu-, és vas vázból épül fel, így amellett, hogy stabil, nagyon könnyű is.
– Oxford anyaga levehető, mosható, erősített varrásokkal.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes