Home » Termékek » Cormoran Carp Force CS Pontyos Merítő 100×100

Akció!
ingyenes szállítás

Cormoran Carp Force CS Pontyos Merítő 100×100

Most
9 510 Ft
Megtakarítás

28 000 Ft 18 490 Ft

Cormoran Carp Force CS Pontyos Merítő 100×100

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
A CARP FORCE CS pontyos merítőt úgy fejlesztettük, hogy egyszerre tegyen eleget a parti és a csónakos pontyozás
elvárásainak is. A High Power Carbon száknyél 2 részből áll (98 cm + 84 cm), így a csónakos horgászat számára lerövidíthető. A záródugó mindkét nyélre passzol. A nyélre egy csúszásgátló Shrink Tube Rubber, azaz zsugorcsőgumi került, ami nedves kezekkel is optimális tapadást biztosít. A merítőfej masszív, törés- és hajlásmentes műanyagból készült és a gravírozott Pro Carp logóval remekül mutat. A nagy szemméretű háló könnyű merítést tesz lehetővé, kicsi az ellenállása a vízben. A merítő mélysége 90cm.
Minden részét külön zsákban szállítjuk a kellemetlen szagok elkerülésére. Háló anyaga: 100% poliészter Termékkód méret hálómélység nyélhossz 61-09401 100×100 cm 90 cm 180 cm A rövid száknyél ideális csónakos pontyos merítővé teszi, de ha a két nyelet egymáshoz rögzítjük, tökéletes parti merítővé avanzsál. ERÍTŐSZÁKOK

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes