Home » Termékek » Cormoran Pro Carp-GBR 6PiF 5500 távdobó orsó

Akció!
ingyenes szállítás

Cormoran Pro Carp-GBR 6PiF 5500 távdobó orsó

Most
9 010 Ft
Megtakarítás

29 000 Ft 19 990 Ft

Cormoran Pro Carp-GBR 6PiF 5500 távdobó orsó

Cikkszám: 859 Kategóriák: ,

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
A Pro Carp GBR félreérthetetlenül és hangsúlyosan kiköveteli erőteljes, egyedi megjelenésével az őt megillető ?gyelmet. Koncepcióját tekintve ugyan egy tipikus nyeletőfékes orsó, azonban mégis más. Nagy méretű, de mégis könnyebb, mint más orsók. Többet tud, mégis egyszerűbb kezelni, mint más orsókat. Robosztus és erős, mégis szemet gyönyörködtető. Már a vízparton a szerelés összerakása közben bizalmat ébreszt, hiszünk benne és a felszerelésben, ami elengedhetetlen a sikeres pontyhorgászatban. Számunkra minden új orsó fejlesztése egy igazi kihívás. Az újonnan elkészítendő orsónak összetéveszthetetlen karaktert kell adni, ez munkánk egyik alapelve. Egyvalamiben minden orsónk megegyezik: a design és a kialakítás markáns, általuk azonosítható a feladat, amire az orsót szántuk. Így van ez a Pro Carp GBR esetében is: kompakt, erőteljes, dinamikus. Egy különleges erőgép, elképesztően sima futással, mely mindig tökéletesen működik.
 
Műszaki kivitel : 5 acél golyóscsapágy, Automatikus nyeletőfék-rendszer, állítható , Infnite visszaforgásgátló, fokozatmentes , Finoman állítható fék , WormShaft dobemelő rendszer , Line-Guard rendszer , Alumínium szuper-távdobó dob , Nylon / ABS pótdob , Kerek High Impact zsinórakasztó , Alumínium hajtókar , Soft-Touch hajtókargomb , PowerBail felkapókar , Nagyméretű csavarodásgátló Anti-Twist zsinórvezető görgő , Tartós felkapókar.
 
modell: 5000 
csapágy: 5 
áttétel: 4:9.1 
m/mm: 280/0,40 
behúzás: 94cm 
súly: 585g 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes