Home » Termékek » Cormoran Thermo-Alsóruházat 2 részes

Akció!
ingyenes szállítás

Cormoran Thermo-Alsóruházat 2 részes

Most
7 010 Ft
Megtakarítás

20 000 Ft 12 990 Ft

Cormoran Thermo-Alsóruházat 2 részes

Cikkszám: 1102 Kategóriák: ,

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
Nagyon fontos megjegyezni, hogy a legjobb thermoruha is csak akkor ér valamit, ha megfelelő alá öltözékkel kombinálva használjuk. Ez az alsóruha már egy komolyabb változat. Akár azt is mondhatnánk, hogy ha a megfelelő thermoruhával és köztes öltözékkel kombinálják, akkor az Északi-sarkon sem fáznának benne. Ez persze túlzás, de az fenntartás nélkül vállalható, hogy hazánkra jellemző legnagyobb hidegekben is garantáltan melegen tartja testünket. Ez a ruha két részből áll. A kantáros nadrág és a felső együttese felsőtestünket duplán védi a hidegtől. Külső anyaga 100% nylon, a bélés 100% poliamid, a belső felület pedig 100% pamut. E különleges összetétel miatt is kényelmes, meleg viseletet biztosít minden időben.
Azoknak ajánljuk ezt az alsóruhát, akik egy jó lékhorgászatért, egy fagyos dunai horgászat kedvéért, vagy akár egy havas téli túra miatt mozdulnak ki órákra a meleg szobából.
A megjegyzés rovatba írja meg milyen méretet vásárolna.                          
 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes