Home » Termékek » Daiwa 16TDX

Akció!
ingyenes szállítás

Daiwa 16TDX

Most
22 010 Ft
Megtakarítás

112 000 Ft 89 990 Ft

Daiwa 16TDX

Cikkszám: 2318 Kategóriák: ,
daiwa

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

A Team Daiwa 16 TDX orsót a feederezés és a matchbotos horgászat szerelmeseinek találták ki!

Az orsó fekete váza a TDR szériát idézi, de több ponton is jelentős újításokkal találkozhatunk. Az orsó háza az ún. Zaion carbonból készült. Ez olyan erős, mint a magnézium, 20%-kal könnyebb, mint a hagyományos, orsóházak gyártásához használt műanyag, feleannyit nyom, mint az alumínium. Nagyon tömör karbonszálas anyag, mely igen erős és merevmely rendkívüli tartós, ellenáll a külső mechanikai behatásoknak, ráadásul különösen könnyű is egyszerre. További újítás az orsóban a folyékony tömítés, a MAG SEAL. A mágnessel helyben tartott speciális olaj egyszerre oldja meg a tökéletes tömítést a szennyeződések (por, víz) ellen, és közben keni is azt az alkatrészt, ami mellett folyékony membránként működik. Ráadásul súrlódási ellenállása is –szemben mondjuk egy gumigyűrűvel – elhanyagolható. A mágnesolajos MAG SEAL tömítés nem enged semmilyen korrodáló hatású, vagy mechanikára veszélyes szennyeződést az orsóházba. Ennek, és a 6 +2 csapágynak eredményeként bámulatosan sima futást értek el az orsónál, amit rendkívüli terhelés alatt is megtart!

Az orsón alkalmazott Air Rotor egy olyan egyedi rotor-kialakítás, mely egyrészt a forgó alkatrész súlycsökkentését célozta meg, másrészt a rotorra fárasztáskor nehezedő erőhatások egyenletesebb elosztását tűzte ki célul. Ez jelentősen csökkenti a nagy sebességű forgáskor fellépő vibrációt, és a mélyre helyezett súlypont miatt a forgási egyensúly is javult, amit mi horgászunk a még simább futás alakjában érzékelhetünk. A 4,9:1-es áttételnek köszönhetően hajtókar egyszeri körbefordulására kb 81 cm zsinórt vontat be.

Ezen az orsón is megtalálható az úgynevezett Airball, mely annyit jelent, hogy a felkapókar nem tömör acél, hanem egy acélcső. Ez rendkívüli tartást ad, mégis hihetetlen könnyűvé teszi azt.

A zsinórvezető görgő Titánium bevonatot kapott, mely különösen fontos a zsinór épségben tartásáért.

Fontos megemlíteni még az orsó fékjét is. A rendkívül strapabíró, portól védett elsőfék akár 7 kg-os terhelésnek is ellenáll, és pontosan beállítható a zsinór erejéhez.

Ezen az orsón is a már jól bevált rugós, kör alakú klipsz található.

A klipszből terhelés (feszítés) során, amikor menekül a hal és gyorsan kell cselekedni, akkor is egy pillanat alatt kiakasztható a főzsinór, meggátolva a horogelőke leszakadását. Az orsóhoz jár egy pótdob is.

Márka

Daiwa

daiwa

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes