Home » Termékek » Daiwa Cast´izm Feeder 3.30m -120g feeder bot

Akció!
ingyenes szállítás

Daiwa Cast´izm Feeder 3.30m -120g feeder bot

Most
15 510 Ft
Megtakarítás

82 000 Ft 66 490 Ft

Daiwa Cast´izm Feeder 3.30m -120g feeder bot

daiwa

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
 
Nagyon jól kihasználható csúcsminőségű feeder botot kaptunk a Daiwa-tól. Hihetetlen teljesítménnyel, és káprázatos erővel bíró,kompromisszum mentes termék, igényes és vérprofi horgászoknak.
 
A Cast’Izm feeder botok ötvözik a DAIWA  technika szinte minden vívmányát, és a legmodernebb építési technológiát.
Az X45 szénszálas szerkezet lehetővé teszi a torzítás-mentes felépítést, és a tökéletes gyűrűkiosztást. Az HVF karbonszálas anyag speciális kevlár Matts erősítésű  és így képezi a bot rugalmas és erős gerincét . Bátran várhatja a nagy halat is ezzel az erős bottal. A V-Joint csapos csatlakozás biztosítja az optimális  terhelés melletti görbületet. Az eredeti Fuji K-vezetők megbízhatóan megakadályozzák gubanc  képződését, és optimális dobótávot tudunk segítségével elérni.
HVF® szénszál kevlár erősítésselRendkívül erős blankFuji® Alconite K-gyűrűk3 rezgőspiccV-Joint® X45® Fuji® DPS orsótartóExkluzív szállító táska

Magas Carbon tartalmú test,Ultravékony kecses alumínium-oxid gyűrűkKiváló minőségű, magas sűrűségű parafa nyéllel.Tagok száma: 2Hossz: 330cmSúly: 120g2 év Daiwa garancia.

 https://www.youtube.com/watch?v=tQd67CMXI1g&list=PLXVW9WVbwkdt4ZGCB9SJKXmMcakn62a7H&index=7 
 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes