Home » Termékek » DAIWA Crosscast Carp SP 5000LD QD távdobó orsó 2018

Akció!
ingyenes szállítás

DAIWA Crosscast Carp SP 5000LD QD távdobó orsó 2018

Most
10 010 Ft
Megtakarítás

50 000 Ft 39 990 Ft

DAIWA Crosscast Carp SP 5000LD QD

Cikkszám: 2475 Kategóriák: ,
daiwa

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

A Crosscast Carp SP 5000LD fő ismérvei a sima futás és a nagy vonóerő. A DigiGear II hajtómű garancia a magas erőátvitelre és az optimális, gördülékeny futásra. A robosztus rozsdamentes acél tengely elképesztően teherbíró és erős. A QD fékrendszernek köszönhetően gyorsan lereagálhatóak a fárasztás során fellépő váratlan helyzetek. A lekerekített zsinórbeakasztó klip kíméli a zsinórt, optimális megoldás akkor ha nagyon pontosan kell megdobni az etetést. A sekélyebb pótdob ideális fonott zsinóros horgászathoz (300 m / 0,35 mm). A Crosscast Carp SP QD magas szintű DAIWA technológiát kínál, ár–érték arány tekintetében is kitűnő választás.
A 3 golyóscsapágy, Air rotor és a DigiGear hajtómű a professzionális működésért felel, míg az alumínium hajtókar a tartós, hosszú élettartamot biztosítja. A QD jelzés a gyorsfékre (quick drag) utal, ami nagyban megkönnyíti a termetes halakkal folytatott küzdelmeket. Twist Buster zsinórvezető görgője teljesen lehetetlenné teszi a zsinór csavarodását, pedig a nagy áttétnek és dobnak köszönhetően egyetlen tekeréssel 106 cm zsinórt pakol a dobra.
Termék adatok
Méret :     50
Csapágy (db) :     3
Áttétel :     4,9:1
Tömeg (g) :     620
Pótdob (db) :     1
Orsóház anyaga :     carbon
Fékrendszer :     elsőfék
Dob anyaga :     alumínium
Pótdob anyaga :     alumínium

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes