Home » Termékek » DAIWA Crosscast X 5000 LD prémium távdobó orsó

Akció!

DAIWA Crosscast X 5000 LD prémium távdobó orsó

Most
11 010 Ft
Megtakarítás

50 000 Ft 38 990 Ft

DAIWA Crosscast X 5000 LD prémium távdobó orsó

Cikkszám: 536 Kategóriák: ,
daiwa

Leírás

 

A Crosscast X a már jól ismert és kiváló minőségi mutatókkal felruházott Crosscast S továbbfejlesztett változata. Az új orsó sorozat kiváló erénye a japán technológia, szakértelem, és a kiváló ár-érték arány. A nagy áttétellel (5,1:1) és magas dobbal rendelkező orsó együttesen azt eredményezi, hogy egy hajtókarfordultra a zsinórbehúzási képesség 108cm. A Worm Shaft rendszerű dobemelés a legkeményebb terhelés közben is igen megbízhatóan dolgozik, és általa óriási nyomást tudunk gyakorolni a halra fárasztás következtében. A nagy keresletre való tekintettel az orsóba beépítésre került a QD nyeletőfék helyettesítő rendszer. A fékerő így mindössze fél fordulattal a nulláról a maximumra állítható. A Crosscast X egy ideális orsó a kapitális ponty és amur horgászok szerelmeseinek kompromisszumok nélkül.

Az orsó jellemzői: 5 db golyóscsapágy, alumínium hajtókar. DigiGear II esztergált hajtómű. Worm Shaft dobemelő rendszer. Quick Drag fékrendszer. Infinity visszaforgás-gátló rendszer. Airball felkapókar. Twist Buster II zsinórvezető görgő. Pótdob. Az 5500LD méretű orsó előnye, hogy egy 0,30mm-es átmérőjű zsinórból pontosan 770 métert lehet feltekercselni a dobjára.

10130-600 5500LD 5 5,1:1 770/0.30 108cm 610g

• 2 ÉV GARANCIA

Márka

Daiwa

daiwa

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint