Home » Termékek » Daiwa D pod /rod-pod/

Akció!
ingyenes szállítás

Daiwa D pod /rod-pod/

Most
25 010 Ft
Megtakarítás

85 000 Ft 59 990 Ft

Daiwa D pod /rod-pod/ bottartó

Cikkszám: 456 Kategória:
daiwa

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Daiwa D pod /rod-pod/
A 2013 évi új Daiwa D-Pod egy remekbe szabott újdonság azoknak a pontyhorgászoknak, akik a minőségi különleges dolgokat szeretik. E bottartó állvány teljes egészében nemes acélból készül, utólagos felület kezeléssel, melynek hatására feltűnés mentesen beleolvad a vízparti környezetbe. A normál leszóróinak köszönhetően a D-Pod minden elképzelhető variációban összeállítható. A nagy külső műanyag csavarok kilazításával a lábak dőlésszöge 30 fokban állítható. A leszúrók meghosszabbításával a magasan felfelé néző (high-pod) vagy a lefelé irányított (low-pod) összeállításnak semmi sem szab határt. A vízszintes kereszttartók (buzzerbar) három bot tartására alkalmasak, könnyen és gyorsan leszerelhetők, elcsomagolhatók.
Daiwa D pod /rod-pod/ Termék leírás
Daiwa D pod /rod-pod/
A 2013 évi új Daiwa D-Pod egy remekbe szabott újdonság azoknak a pontyhorgászoknak, akik a minőségi különleges dolgokat szeretik. E bottartó állvány teljes egészében nemes acélból készül, utólagos felület kezeléssel, melynek hatására feltűnés mentesen beleolvad a vízparti környezetbe. A normál leszóróinak köszönhetően a D-Pod minden elképzelhető variációban összeállítható. A nagy külső műanyag csavarok kilazításával a lábak dőlésszöge 30 fokban állítható. A leszúrók meghosszabbításával a magasan felfelé néző (high-pod) vagy a lefelé irányított (low-pod) összeállításnak semmi sem szab határt. A vízszintes kereszttartók (buzzerbar) három bot tartására alkalmasak, könnyen és gyorsan leszerelhetők, elcsomagolhatók. Ha az alsó két rögzítő rudat leszúróra cserélik, a kereszttartók a rod podtól függetlenül bottartóként is használhatók. Profi szállító táskával kerül forgalomba.

Külön rendelhetők a Daiwa D-Pod-hoz 4 botos buzzerbar kereszttartók és 15 – 48 – 66 – 116 cm hosszú leszúrók is.

– rozsdamentes nemes acélból készül

– fő tartórudak 116 cm-ről 200 cm-ig kihúzhatóak

– 4 db leszúróval (kihúzható 48 – 75 cm-re és 66 – 105 cm-re)

– 2 db buzzerbar kereszttartóval, melyek 42,5 cm szélesek, 3 db bot tartására

– 600 D poliészterből készült szállító táskával

– szállítási méret: 117 x 12 x 12 cm

– szállítási súly: 3,5 kg

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes