Home » Termékek » Daiwa Trolling Elektromos csónakmotor 55lb

Akció!

Daiwa Trolling Elektromos csónakmotor 55lb

Most
8 010 Ft
Megtakarítás

88 000 Ft 79 990 Ft

Daiwa Trolling Elektromos csónakmotor 55lb

Cikkszám: 518 Kategória:
daiwa

Leírás

érdeklődjön telefonon: 06-70-608-5137

Méltán büszke lehet a japán Daiwa cég az általa létrehozott igényes csónakmotorjára. Terrvezésében komoly szerepet játszottak az egyik neves japán autógyár szakemberei is, így komoly versenyhelyzetbe hozva e japán terméket a amerikai konkurenciával szemben is.
Hangtalan működésével, egyszerű felszerelésével és kényelmes használatával, nagyon alacsony fogyasztásával kivívta a konkurencia figyelmét, irigységét is. Ugyanazon telítettségű akumlátorral majd 20%-kal hosszabb működtethetőséget tudunk kisajtolni a motorból, így ritkábban kell eveznünk a partig!
A Daiwa csúcsminőségű elektromos motorok trollingozáshoz is ideálisak, sokféle stílusban alkalmazhatók és a minden követelménynek megfelelnek . Rendelkezésre álló 36 , 48 és 54 librás változata 5 sebesség előre és 3 hátrameneti sebességgel rendelkezik .
Fordulatszám beállítása révén a használat könnyebbé válik , a markolatrésznél flexibilisen állítható . Sziklák és tuskók, zátonyok okozta törések elkerülése érdekében a Daiwa szakemberei flexibilis szárral szerelték a motort, így csiga és motortörés esélye gyakorlatilag nulla.
A ház anyaga ütést csillapító és elnyelő kompozit üvegszál, ami az egyik legmodernebb anyaggal ruházta fel a Daiwa motorját a konkurenns termékekkel szemben.
A fej komoly akumlátor telítettség visszajelzővel szerelt, teljesen vízálló, nappal és sötétben is jól látható a kijelzője.
12 V feszültséggel működik. Munkaakumlátor használata ajánlott.
Valós 55 libra tolóerővel rendelkezik!!!
10 pont LED akkumulátor monitor.
Tengely hossza 90cm.
Méretek: hossza 122cm.
Ajánlott Hajó Méret: max. 3850lbs/1817kg.

Használati utasítással és Daiwa garanciával kerül forgalomba.

Megjegyzés: Mivel széles körű elektromos csónakmotor választékkal bírunk, és ezeket mind forgalmazzuk is, vevőink visszajelzéseire sokat adunk e termékek kipróbálása után is. Széleskörű visszajelzések és tapasztalatok alapján állítjuk, hogy e motor méltón az egyik legjobb minőségű, és legideálisabb tulajdonságokkal bíró elektromos csónakmotor a magyar piacon.

 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint