Home » Termékek » Delkim Txi Plus komplett kapásjelző szett 3+1

Akció!
ingyenes szállítás

Delkim Txi Plus komplett kapásjelző szett 3+1

Most
60 010 Ft
Megtakarítás

250 000 Ft 189 990 Ft

Delkim Txi Plus komplett kapásjelző szett 3+1

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

A Delkim RX Plus Pro egy profi és csúcsminőségű kapásjelző vevőegység. A Delkim Txi Plus fejegység nélkülözhetetlen társa.

A Delkimet több neves angol bojlis horgász tesztelte és fejlesztette évekig, amíg a végső minőséghez eljutottak. Sok neves bojlis horgász is ezt választja, mert rendkívül megbízható, pontos, így nem kísérletezgetnek más kapásjelzők vásárlásával. Működtetéséhez 9V-os elem szükséges. A tapasztalatok alapján egy jó minőségű elemmel akár egy szezont is kényelmesen végig horgászhatunk elem csere nélkül. Delkim RX Plus Pro vevőegység tartozéka a kemény tok (Hard Case) is, amely tárolás közben megvédi a mechanikai sérüléstől vevőegységünket. Kapás esetén a 6 színű lednek köszönhetően egyszerre 6 Delkim Txi Plus elektromos kapásjelző fejegységet is ki tud szolgálni.

Az épp aktuális kapást 20 másodpercig jelzi, így pontosan megtudjuk melyik botunkon volt a kapás. A hangja megegyezik a fejegységen beállított hang tónussal. Hangja teljesen elkülönül minden, a mai piacon kapható kapásjelző hangjától és könnyen felismerhető. Az érzékenységét és letapogató szenzorait két állásban állíthatjuk a kívánt szintre. Mindemellett rezgő funkcióval is ellátták.

A vevőegység hangereje állítható és teljesen el is némítható. A beépitett antennának köszönhetően 300m távolságban is biztonsággal jelzi a kapást. Amennyiben a Delkim mellett dönt, nagyon hosszú évekre nem kell újabb kapásjelzőt vásárolnia!

A szett tartalma: 3db delkim txi plus kapásjelző

1db delkim rx plus vevőegység
választható színek: kék, zöld, piros, sárga, fehér, lila (+3000.-)

A kapásjelző tulajdonságai:
– Digitális FM vevő
– Elem alacsony töltöttség jelzés
– Lopás gátló funció
– Vibra, rezgő funkció
– Hangerő állítás
– Érzékenység állítás
– 6db erős fényű led (lila, piros, kék, fehér, zöld, sárga) ami nappal is jól látszik
– Alacsony áramfelvétel, hoszú elem élettartam
– Kétutas (dual) működés
– Könnyű programozhatóság
– Egycsatornás vagy többcsatornás műkdés (akár 24 kapásjelzőig!)
– Memória a beállításokank

A termékkép illusztrácuó.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes