Home » Termékek » Eurocarp New Generation Rod Pod

Akció!

Eurocarp New Generation Rod Pod

Most
8 010 Ft
Megtakarítás

33 000 Ft 24 990 Ft

Eurocarp New Generation Rod Pod

Cikkszám: 171 Kategória:

Leírás

z EuroCarp Tripod “New Generation” a háromlábú állványok összes előnyét sűríti egy elegáns, szép eszközbe. Az állvány tervezésénél a klasszikus tripod, azaz három lábú elgondolást vették alapul, és az évek során összegyűlt tapasztalatok alapján fejlesztették tovább, hogy könnyebben szabályozható, hasznosabb, és végeredményében praktikusabb legyen.

A dőlésszöget a megszokottól eltérően nem egy középütt-, hanem két oldalt elhelyezett karos gyors-zárral állíthatjuk. Ennek előnye, hogy a karok nem akadhatnak bele a hossztartókba, bármilyen meredek szögben is álljanak. További előnye a konstrukciónak, hogy úgy lehet a rögzítést “sziklaszilárdra húzni”, hogy nem egy menetet a végletekig erőltetnünk, hanem elég a kettőt éppen hogy szorosra fordítani. A dőlésszög 70 fokig állítható, így a botspicceket minden további nélkül a levegőbe emelhetjük (és akár a víz alá is nyomhatjuk).

A 60 cm széles kereszttartókon 4 bot elhelyezésére van lehetőség. Magasságuk a megszokott módon, 12 cm tartományban állítható. (Megjegyzendő, hogy az elülső kereszttartót megemelve, a hátsót pedig lesüllyesztve a bot emelkedése tovább fokozható.) A rögzítést rovátkált fejű csavarokkal oldották meg, amely által az összképet nem törik meg kiálló csapok, de a használhatóság egy csepp csorbát sem szenved, sőt! A hossztartókat a jól megszokott -és bevált- módon méretes, könnyen tekerhető csavarokkal oldhatjuk és szoríthatjuk. Hossza így fokozatmentesen 70 és 110 cm között állítható. Természetesen, régebbi modellekkel ellentétben a hossztartót a végálláson túlhúzva nem tudjuk “széthúzni”.

A lábak szívós, rugalmas műanyag öntvényben fészkelnek. Így a merev és kemény alumínium, valamint a rugalmas és erős műanyag párosításával megoldották a fém-fém súrlódás és ütődés problémáját. Ez a megoldás továbbá lehetővé tette, hogy vízszintmérőt építsenek a szerkezetbe, amire rápillantva nem kell hátralépni az állványtól, ha meg akarjuk állapítani, vajon “egyenesen áll-e”? A teleszkópos lábak a jól bevált módon 45 és 75 cm között fokozatmentesen állíthatók. Oldása és rögzítése is egy pillanat, egy negyed fordítás műve. A lábak szintén alumínium anyagú, leszúrható tüskében végződnek, hogy ezzel is növeljék a stabilitást. Saját, EuroCarp logóval ellátott hord-táskájában szállítjuk, amelyben bélelt, tépőzáras zsebek tartják helyükön a szétszerelt állvány alkatrészeit.
 
 
* Anyaga: Alumínium (+műanyag öntvény)
* Botok száma: 4
* Tömege: 5,4 kg
* Szállítási méretek: 77 x 20 x 10 cm
* Beépített vízszintmérő
* Földtől mért magasság:45 – 70 cm
* Lábak hossza: 45 – 75 cm
* Hossztartó: 70 – 110 cm
* Tartozék: bélelt hord-táska

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

2 napos szállítás
Szállítási idő: 2 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint