Home » Termékek » Jubileumi Boilie Meritő szett

Akció!

Jubileumi Boilie Meritő szett

Most
6 010 Ft
Megtakarítás

21 000 Ft 14 990 Ft

Jubileumi Boilie Meritő szett

Cikkszám: 2471 Kategória:

Leírás

A bojlis horgászat elképzelhetetlen a megfelelő minőségű merítő és egy pontos mérleg nélkül.
A 180 cm hosszú 2 részes Carp Hunter merítőnyél kétkezes markolattal ellátott, karbon alapanyagú teleszkópos merítőnyél, ami kifejezetten nagytestű pontyok, amurok megszákolására lett kifejlesztve. Teleszkópos kivitelének köszönhetően nagy előnye a szállítási hossza, hiszen a 180 cm vagy hosszabb, egyrészes merítőknél ez nagy problémát szokott okozni.
Nagyméretű bojlis Carp Hunter merítőfej került még a csomagba, mely amellett, hogy hatalmas, könnyen kezelhető is. A hal megmerítése után a szárait könnyedén ki tudjuk húzni a központi részből. Ez annak köszönhető, hogy a központi rész műanyagból van, amin könnyen csúszik a fém borítás, ami a száron. Persze, attól, hogy műanyag megfelelően strapabíró is, a merítés során biztosan nem törik szét. De szétcsúszni sem fog, mivel a merítés során egymásnak feszülnek az anyagok. A háló anyaga nagyon selymes, nem sérti fel a halak nyálka rétegét. Szárai 85 x 85 centiméteresek, mélysége majdnem 1 méter, így hatalmas amurok és rekordlistás pontyok is elférnek benne, biztonsággal megmeríthetők.
De a kifogott halat meg is kell mérni! Ehhez egy profi mérleg kell!
Úgy, mint az IBCC hivatalos analóg mérlege. Itt nincs hibás mérés lemerült elem miatt. A gravitációs erő viszonylagos állandósága mellett, a mutató kilengésének egyedüli fokmérője a kifogott halunk tömege.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint