Home » Termékek » Jubileumi Intruder Feeder szett

Akció!
ingyenes szállítás

Jubileumi Intruder Feeder szett

Most
14 010 Ft
Megtakarítás

34 000 Ft 19 990 Ft

Jubileumi Intruder Feeder szett

Cikkszám: 2468 Kategória:

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

Ha már megismerkedtünk a feederezés szépségeivel és kicsit emelni szeretnénk felszerelésünk minőségén, bátran válasszuk a Jubileumi Intruder Feeder szettet.

Az Arno Intruder botok már több, mint egy éve bizonyítanak. A magas minőségű carbon anyag, a spirálszövött kevlar erősítés, a kényelmes fogást biztosító parafa nyél, a bottagok alsó fém zárókupakjai, a nagy keménységű sic gyűrűk mind a tartós használat garanciája. Ezzel a bottal végre nem csak egy-két szezonra oldjuk meg a botválasztás kérdését. A három darab,nagy méretű gyűrűkkel szerelt rezgőspicc teszi igazán vonzóvá és minden körülményhez megfelelővé.

Hozzá természetesen Arno Intruder orsó dukál, melyet masszívvitása miatt szeretnek oly sokan. Könnyített, sekély fém dob jellemzi, ami strapabíró, jól fut le róla a zsinór és nem kell sok száz métert feltekerni rá. A fék a hagyományos, fém-filc lamellás megoldás, ami kifejezetten jól dolgozik.

Power Method Feeder zsinórral tölthetjük fel a dobot, mely az egyik legjobb fenekező zsinór a kínálatban. Teflon bevonatának köszönhetően ellenállás nélkül szalad ki a gyűrűkön és kopásállósága is kiváló. Nyúlása minimális így a legérzékenyebb kapásokról is értesülhetünk.

140-es kétrészes Carp Hunter botzsák is jár a szetthez, melyben biztonságban szállíthatjuk felszerelésünket. Gyöngyvászon anyagának köszönhetően nem csak strapabíró, de könnyen tisztítható is.
 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes