Home » Termékek » Kamasaki Tavaszi Harcsázó Szett

Akció!

Kamasaki Tavaszi Harcsázó Szett

Most
8 010 Ft
Megtakarítás

28 000 Ft 19 990 Ft

Kategória:

Leírás

Kamasaki tavaszi harcsázó szett

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő tavaszi összeállítás ez a Kamasaki harcsázó szett.

A harcsa általában márciustól kezd aktívabban táplálkozni. Ezen időszak után, a helyismeret mellett, ha van egy adag szerencsénk, beleakadhatunk szinte bármibe. A szerencsefaktor után már “csak” ki kell fárasztanunk ezt a nemes ellenfelet, amihez nem mindegy, hogy milyen felszerelést használunk.

Szettünk gerincét egy 3 méter hosszu 100-300g-os Kamasaki Super Cat bot alkotja, mely kompozit anyagának köszönhetően rendkívül jó teherbírási értékekkel rendelkezik,

A bot csavaros orsótartója biztosan fogja tartani a szetthez járó ET Specialist Catfish orsót, mely masszív kialakításának hála, megbírkózik a nagyobb bajszosokkal is.Tengelye 6mm vastag acél, ami ellenáll a fárasztások során. Fékrendszere óriáslamellás, masszív kialakítású. Az orsótest erős graft, a dob pedig természetesen fém.

A dob se maradhat üresen, komoly halakra számítva, sokszor megéri túlméretezni is akár a zsinórunkat, most 0.35-ös méretű teflonnal bevont Dyneema szálas fonottat adunk a szetthez, melynek szakítója 31,5 kg.

A harcsázás hazai egyik legnagyobb szaktekintélye Koos Ferenc, az Ő híres csúszó végszerelékét is elkészítheti, aki a szettet megvásárolja, mivel egy Koós-féle csúszó úszó barkácsszett tulajdonosa is lesz egyben.

A szett tartalma:
– 1 db belső vezető cső
– 2 db parafa test
– 2 db 6 cm-es és 1 db 8 cm-es üvegszál
– 1 db 28 cm-es üvegszál
– 1-1 kis-, és nagyméretű forgó, mindkettő teherbírása 100 kg
– 1 db 40 cm-es Aramid Leader fonott zsinór
– 1 db nagyméretű horog
– 1 db 40 cm-es monofil előke zsinór
– 1 db 29 cm-es műanyag cső

Ezen felül a tökéletes végszerelék összeállításához szükségünk lesz egy Koós féle csúszó úszóra és egy nagy méretű végólomra, vagy csúszó ólomra, mely a felszerelés végére kötve helyben tartja szerelékünket.

A szett tartalmazza az összeszerelés mozzanatait, képeken illusztrálva, melynek segítségével gyorsan létre tudjuk hozni, saját harcsázó végszerelékünket.

A szett a szerencsén kívül szinte mindent tartalmaz, ami egy izgalmas harcsafogás kelléke kell legyen. Tapasztalattól függetlenül mindenkinek ajánljuk, aki szeretné kipróbálni a hazai legnagyobb, akár 2 méteres ragadozónk horgászatát.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

„Kamasaki Tavaszi Harcsázó Szett” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 napos szállítás
Szállítási idő: 0 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint