Home » Termékek » Okuma Distance Carp Pro Integrator DCI 60 41194

Akció!

Okuma Distance Carp Pro Integrator DCI 60 41194

Most
11 010 Ft
Megtakarítás

32 000 Ft 20 990 Ft

Okuma Distance Carp Pro Integrator DCI 60 41194

Cikkszám: 932 Kategóriák: ,

Leírás

 
 
A világ második legnagyobb orsógyártó cége számos fejlesztés és szabadalom tulajdonosa. A sokéves tapasztalat és fejlesztések megjelennek a Distance orsócsalád /Distance Carp Pro Integrator, Distance Surf, és a terepszínű Distance Max4 Carp Pro/ minden tagjánál, melyek saját kategóriájuk legjobbjai, igen kedvező áron. Mindegyik a “blade” azaz “penge” elnevezésű orsóházzal készül, ami egy nagyon keskeny hátsó részt takar. Ettől lesznek ezek az orsók elegánsak és könnyűek. A nagyméretű hajtókar csigatengelyes meghajtást (wormshaft oscillation system) teker. Közös jellemzőjük a Distance orsóknak a vízzáró első féket védő betét, a hidegen sajtolt alumínium dob és az ezen lévő, a zsinór kiakasztásnál praktikus kör alakú zsinórklipsz. A Distance orsók egy tekerésre több mint egy méter zsinórt csévélnek fel, erejüket és strapabírásukat pedig jól jellemzi a csaknem 9 kg vonóerő !

A Distance Carp Pro Integrator egy klasszikus pontyozó orsó, melynekkülönlegessége , hogy az első fékkupakba integráltak egy szabadon futó (“nyeletőfék”) kapcsolót. Így az orsó beállított fékereje egy kattintással minimálisra csökkenthető, már működik is a nyeletőfék. A szabadon futó fék ereje ennél a modellnél a fékkupak szélén körbefutó perem segítségével állítható. A féklamellellák karbon szövetből készültek, melyek extra hővezető képességükrévén biztonságossá és tartósabbá teszik a fékrendszert. Ezek az orsók alkalmasak távdobásra, behordásos horgászatra és nyeletős dobfékük okán hosszan tartó bojlis horgászatokra is.    

 
 

Csapágy (db) :
9+1

Méret :
60

Fék :
első fék+dob nyeletőfék

Áttétel :
4,5:1

Súly (g) :
560

Dob anyaga :
fém (35-ös 310 méter)

Pótdob anyaga :
 

1 fordulattal : 

101,6 cm zsinórt csévél fel

 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint