Home » Termékek » Okuma Erulis harcsázó bot+MadCat Hunter harcsázó orsó

Akció!
ingyenes szállítás

Okuma Erulis harcsázó bot+MadCat Hunter harcsázó orsó

Most
13 010 Ft
Megtakarítás

43 000 Ft 29 990 Ft

Okuma Erulis harcsázó bot+MadCat Hunter harcsázó orsó

Cikkszám: 1621 Kategória:

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!

MadCat Catfish Hunter orsó
A MadCat harcsázó felszerelései közül nem hiányozhat egy igazi nagyhalas harcsázó orsó sem!
A CATFISH HUNTER 10 000 egy rendkívül masszív, hatalmas zsinórkapacitással (410 m 0,50-es zsinór) rendelkező orsó. 5 darab kétszeresen szigetelt rozsdamentes acél golyós csapággyal – két csapágy támasztja meg a bronz csigát, egy a hajtókarnál, egy a dobemelő rendszer fogaskerekénél, egy a zsinórvezető görgőnél – és egy tűgörgős visszaforgásgátló csapággyal rendelkezik.
Az orsó háza és rotorja szívós, ütésálló ABS grafitból készült, a rotor nagyon masszív, nagy méretű. Az orsó áttétele 4,3:1, egy hajtókarfordulatra 104 cm zsinórt húz be.
A hatalmas dob kétszeresen eloxált alumíniumból készült, a precízen, hosszú úton állítható elsőfék 5 nagy méretű fém lamellával és 5 fékbetéttel rendelkezik. A fék maximális ereje a fékcsillag 3 egész és egy fél fordulatával érhető el. A hajtókar CNC esztergált alumíniumból, készült, kényelmes, nagy méretű, gumírozott felületű hajtókarfogantyúval.
A zsinórvezető görgő nagy méretű, titánium-nitrid bevonattal ellátott, zsinórcsavarodást gátló kialakítású, csapágyazott. A felkapókar nagyon masszív, rozsdamentes acélból készült.
Az orsó dobemelő rendszere az úgynevezett S-stroke rendszer, amely egy S alakú pálya közbeiktatásával, egyszerű excenteres megoldással éri el a tökéletes zsinórképet.
Az orsó egész szerkezete rendkívül masszív, a nagy igénybevételre van tervezve, főtengelye például 6,5 mm átmérőjű.

A MADCAT CATFISH HUNTER 10 000 orsó kiváló tulajdonságaival, erejével, óriási zsinórkapacitásával, minőségéhez, tudásához viszonyítva verhetetlen árával a magyar harcsahorgászok kedvence lesz!

Okuma Erulis Catfish horgászbot
Az OKUMA ERULIS CATFISH botot kétféle, 270 cm-es és 290 cm-es hosszban, 500 grammos dobósúlyban kínáljuk. A botokat kézbe véve azonnal feltűnik hihetetlen erejük, keménységük, amely a legnagyobb hazai halunk horgászatánál bizony szükséges is. A 270 cm-es változat csónakból és partról is kitűnően használható, a 290 cm-es pedig tökéletes a parti harcsázó módszerekhez, különösen akkor, ha nagy távolságra szeretnénk bedobni vagy behúzni a csalinkat, (pl. stupekos módszerrel). A nagy távolságban bekövetkező harcsakapásoknál gyakran előfordul, hogy a hal velünk szemben vagy oldalra indul el, ilyenkor különösen szükséges egy kellően hosszú és kemény bot ahhoz, hogy a bevágással utolérjük és a nagyméretű horgot a csontos harcsaszájba beékeljük. Az Okuma Erulis tökéletesen alkalmas erre a feladatra, hihetetlenül szigorú bot! A nagyméretű, teherbíró gyűrűk sűrűn helyezkednek el a bottesten, így fárasztáskor tökéletes az íve és a peremfutó orsó mellett akár multiorsóval is használható!
Minden harcsahorgásznak szüksége van egy ilyen karakterű botra, amellyel a több száz grammos végszerelék-csalihal együttest is el lehet dobni, nagy távolságból is meg lehet akasztani a harcsát és a fárasztás is uralható!

 

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
A kosár értékétől függetlenül a termék kiszállítása ingyenes