Home » Termékek » ŐSZI MÜCSALI SZETT

Akció!

ŐSZI MÜCSALI SZETT

Most
5 210 Ft
Megtakarítás

10 200 Ft 4 990 Ft

Pergető szett

Cikkszám: 2084 Kategória:

Leírás

 Pergető felszerelésünk mit sem ér egy megfelelő méretű és minőségű doboz nélkül. Alapterülete 17cm x 27 cm, magassága 4,5 cm. Osztható rekeszeinek köszönhetően többféle méretű és eltérő tulajdonságú műcsali is elfér benne. Twisterálló, így biztonságban tudhatjuk plasztik csalijainkat is.
 
Ha már plasztik, nézzük az arzenált, mely ebből a típusból a csomagba került:
– Wizard Energy Shad-ek különféle méretben, melyek kivételes lágyságukkal keltik fel a ragadozók figyelmét, a leglassabb bevontatás mellett is.
– Wizard Finesse, vágott hasú plasztik a Drop Shot módszert kipróbálni vágyóknak. A hosszú farok rész ellenállhatatlan akciót mutat a módszerre jellemző bevontatás alatt.
– És a már szinte klasszikusnak számító Mann’s Shad-ek, melyek picivel keményebb változatai főként folyóvízi pecákra lettek kifejlesztve.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint