Home » Termékek » SALMO SZETT 4 + FR7DR OC

Akció!

SALMO SZETT 4 + FR7DR OC

Most
3 510 Ft
Megtakarítás

9 500 Ft 5 990 Ft

SALMO SZETT 4 + FR7DR OC

Cikkszám: 2109 Kategória:

Leírás

Wobblerszett praktikus rendeződobozban népszerű wobblerekkel akciós áron!
FISHING BOX ORGANIZER TIP.442 
Prakitkus rendeződoboz, amiben twister, villantó, vagy egyéb apróság is helyet kaphat. A fix, nagy méretű rekesz mellet két beilleszthető oldallappal a doboz nagy része igényeinkenk megfelelően alakítható.
SALMO WOBBLER HORNET H3F HOR
Amióta csak létezik a Salmo család a Hornet típus a legeladottabb, legnépszerűbb változat. Kis méretű, de mélyre törő hornet, ami a csukákat, süllőket, sügereket csábítja el.
SALMO WOBBLER STING S9F SCS

Több szempontból is speciális ez a típus. Egyrészről beépített csörgő golyókkal rendelkezik, melyek a szokásos vibráción túl hanggal is csalogatják a ragadozókat. Tipikus hosszúkás, snecit utánzó forma, mely a fényváltások során a felszín közelében táplálkozó ragadozók zsákmányát utánozza.
SALMO WOBBLER MINNOW M9F GS
Annak ellenére, hogy a Minnow az egyik legrégebbi Salmo modell, még mindig nagyon sok horgász fedez fel benne új lehetőségeket szerte a világon. Ezek a wobblerek igen nagy frekvenciával dolgoznak és jól dobhatók. A minnow forma már régóta ismert a wobblert használó horgászok körében, süllőre lehetünk vele eredményesek.
Salmo Frisky  6cm  FR7DR OC

Hosszú éveken át kísérleteztek a kétrészes műcsalikkal, míg kialakult a végleges forma. A tervezők legfontosabb feladata volt a hidrodinamikai és a aerodinamikai tulajdonságokat megfelelően kiválasztani és egybegyúrni. Azaz amellett, hogy a gyors bevontatás során is kiegyensúlyozottan működik, dobás közben, a levegőben is jól viselkedik, nem akad vissza, mialatt igen távolra dobható. Egyedi színezetű, két részes műcsali, melynek a csukák nem tudnak ellenállni.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint