Home » Termékek » STARFISH CARP ROD-POD DUO SZETT

Akció!

STARFISH CARP ROD-POD DUO SZETT

Most
9 010 Ft
Megtakarítás

32 000 Ft 22 990 Ft

STARFISH CARP ROD-POD DUO SZETT

Cikkszám: 415 Kategória:

Leírás

 
2-2 elektromos kapásjelzővel és ledes swingerrel szerelt stabil aluminium rod pod.
Az Energo Team Starfish Carp elektromos kapásjelzők hagyományos formájuk már az új technológiai megoldásokat rejtik magukban. A kapás jelzőn találunk egy hangerő szabályzót, ami a ki-és be kapcsoló egyben. Valamint hangszín állító gombot, és a két kapásjelző ledet. Speciális műanyag háza tökéletes védelmet nyújt belsőszerkezetének. A kapásjelzőkbe csatlakoztatjuk a swingereket, így közvetlenül kapják az energiát, hogy egész éjjel zavartalanul világítsanak a beépített ledek. A készülék nem csak hanggal, ha nem fény jelzéssel is jelzi a kapást. Ilyenkor a boton lévő kapásjelző nem ad hangjelzést, csak a ledek világítanak.
Fontos: a kapásjelzőket önállóan és külön külön tudjuk használni. Csak tartós 9 voltos elemmel használjuk, és a horgászat végeztével vegyük ki a készülékből.
Az Energo Team Starfish Carp rod-pod összeszerelése szinte gyerekjáték. A legnehezebb terepen is biztonsággal lerakható, ugyan is minden része jóformán teleszkópos, így nem jelenthet gondot sziklás, mocsaras, vagy a meredek partszakasz. Váza a legmodernebb eljárással készített speciális alumíniumból készült, ellenáll minden külső fizikai terhelésnek, és természetesen nem rozsdásodik.

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint