Home » Termékek » Top Mix Carp Line Fluoro etető pelletek

Top Mix Carp Line Fluoro etető pelletek

4 450 Ft

Top Mix Carp Line Fluoro etető pelletek

Cikkszám: 2314 Kategória:

Leírás

Magas minőségű, különlegesen feltűnő színű etetőpellet elérhető áron. Ez jellemzi legjobban a TOP MIX Carp Line Fluoro etető pellet családját. Egy fejlesztésünknek köszönhetően pelletjeiket legnagyobb részét már mi gyártjuk. Ezért megfelelően tudunk alkalmazkodni a piac igényeihez. Manapság egyik legkedveltebb etetőanyag a pellet. Nem kíván különleges előkészítést, nem kell bekeverni, legfeljebb beáztatni. Azonnal használható, hosszú ideig eltartható minőségkárosodás nélkül. Hozzákeverhető etetőanyaghoz, vagy akár horogcsalinak is használhatjuk. A feltűnő fluoro szín pedig extra csalogató hatást biztosít ennek a magas minőségű pelletnek.

A Carp Line Fluoro etető pelletek 6 mm méretben készülnek és tartalmazzák mindazon összetevőket, amely a halak megfelelő táplálkozásához szükségesek.
Megjegyzésbe írja be a választott ízeket!
Csomag Tartalma 5 darab 800g-os etetőanyag.
Elérhető ízek:
Tintahal,
Csoki-Maracuya,
Mango,
Méz-Fokhagyma,
Méz-Fokhagyma,

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint