Kiscelli horgászbolt
Budapest, 3. kerület, Szőlő u. 70.
Kiscelli horgászcentrum
Budapest 3. kerület,
Madzsar József u. 8. (Békásmegyer)

BLACK FIGHTER FOLYÓVIZI FEEDER SZETT

most11.010 Ftárengedmény
36.000 Ft helyett 24.990 Ft
db-ot

 Megfelelő erősségű, ám mégis lágy véggel rendelkező horgászbot. Egy Feeder? Igen! Hozzá való strapabíró orsó? Igen! Speciális etetőanyag és nagyméretű etetőkosár, amivel mindezt bejuttathatjuk és a kiszemelt helyen kínálhatjuk fel…Nézzük, mit kínál a Black Fighter Folyóvízi szett!

A Black Fighter Power Feeder 4,20-as bot tökéletesen alkalmas folyóvízi horgászatra is, akár nagy sodrásban, ahol elengedhetetlen, hogy egy horgászbot kellően erős, gerinces legyen. Ez kiemelten fontos a kellő méretű végszerelék bedobása és a harcos márnák fárasztása alatt. A fárasztás során keletkező nagyobb terhelés hatására felkeményedik, ezáltal könnyebben irányíthatjuk a horgunkon védekező halakat. A toldásoknál külön erősítést kapott, mely extra erőt kölcsönöz a botnak.

Hozzá 5000-es Carp Expert Feeder orsót kapunk, melyre megfelelő mennyiségű zsinórt tekerhetünk, akár abból a 0,25-ös Carp Hunter zsinórból, ami ugyancsak a szett része.

 

Nagyméretű Feeder kosárral (80g) juttathatjuk be a kívánt távolságra azt a Benzár mix folyóvízi etetőanyagot, amit a hozzá való sajtos aromával már készre kevertünk.

Szállítási idő:
1 nap
Kiszállítás díja:
Amennyiben nem vásárol mellé ingyenes szállítással vásárolható terméket, szállítási költséget számolunk felKosár

Az Ön kosara üres.

TOP 10 termék

Továbbajánlás
Tovább ajánlom az áruházat ismerősömnek
Ajánlj minket ismerőseidnek:
Ügyfélszolgálat

Tel: 06-70-608-5137

E-mail:

kiscellihorgaszbolt@gmail.hu


haziret.jpg