Kiscelli horgászbolt
Budapest, 3. kerület, Szőlő u. 70.
Kiscelli horgászcentrum
Budapest 3. kerület,
Madzsar József u. 8. (Békásmegyer)

STARFISH CARP ROD-POD DUO SZETT

most9.010 Ftárengedmény
32.000 Ft helyett 22.990 Ft
db-ot

 

2-2 elektromos kapásjelzővel és ledes swingerrel szerelt stabil aluminium rod pod.

Az Energo Team Starfish Carp elektromos kapásjelzők hagyományos formájuk már az új technológiai megoldásokat rejtik magukban. A kapás jelzőn találunk egy hangerő szabályzót, ami a ki-és be kapcsoló egyben. Valamint hangszín állító gombot, és a két kapásjelző ledet. Speciális műanyag háza tökéletes védelmet nyújt belsőszerkezetének. A kapásjelzőkbe csatlakoztatjuk a swingereket, így közvetlenül kapják az energiát, hogy egész éjjel zavartalanul világítsanak a beépített ledek. A készülék nem csak hanggal, ha nem fény jelzéssel is jelzi a kapást. Ilyenkor a boton lévő kapásjelző nem ad hangjelzést, csak a ledek világítanak.

Fontos: a kapásjelzőket önállóan és külön külön tudjuk használni. Csak tartós 9 voltos elemmel használjuk, és a horgászat végeztével vegyük ki a készülékből.

Az Energo Team Starfish Carp rod-pod összeszerelése szinte gyerekjáték. A legnehezebb terepen is biztonsággal lerakható, ugyan is minden része jóformán teleszkópos, így nem jelenthet gondot sziklás, mocsaras, vagy a meredek partszakasz. Váza a legmodernebb eljárással készített speciális alumíniumból készült, ellenáll minden külső fizikai terhelésnek, és természetesen nem rozsdásodik.

Szállítási idő:
1 nap
Kiszállítás díja:
Kosár értéke szerintKosár

Az Ön kosara üres.

TOP 10 termék

Továbbajánlás
Tovább ajánlom az áruházat ismerősömnek
Ajánlj minket ismerőseidnek:
Ügyfélszolgálat

Tel: 06-70-608-5137

E-mail:

kiscellihorgaszbolt@gmail.hu


haziret.jpg