Home » Üzlet » CAPTURE SPOTTER ETETŐHAJÓ

Akció!

CAPTURE SPOTTER ETETŐHAJÓ

Most
30 010 Ft
Megtakarítás

139 990 Ft

CAPTURE SPOTTER ETETŐHAJÓ

Cikkszám: 543 Kategória:

Leírás

Ezt a terméket ingyen szállítjuk házhoz!
Az extravagáns EnergoTeam Spotter etetőhajó mind megjelenésében, mind felszereltségében a legmodernebbek közé tartozik. Az energiatakarékos meghajtásnak köszönhetően normál körülmények között akár 2 óra folyamatos üzemre is képes! Hatótávolsága akadálymentes, átlagos páratartalom és időjárás mellet 300 méter, így a hazai tavak legtöbbjén a legtávolabbi haltartó helyek is elérhetővé válnak. Egy járatban 1 kilogrammnyi etetőanyag és egy szerelék gyors és pontos célba juttatására alkalmas.

Hatótáv:Optimális körülmények között 300m!
Működési idő: max. 2 óra, átlagos használat mellet.
Energia ellátás: a hajóban tartozékként 2 db ólom akkumulátor (6V/5A) található. A távirányító 8 db “AA” alkáli elemmel működik (ez utóbbi nem tartozéka a hajónak).
Sebessége: 1-2 m/s
Nettó tömege 5.7 Kg

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

    1 napos szállítás
    Szállítási idő: 1 nap
    ingyenes szállítás
    Kosár értéke szerint