Home » Üzlet » Black Spider elite elektromos kapásjelző szett 3+1

Akció!

Black Spider elite elektromos kapásjelző szett 3+1

Most
15 010 Ft
Megtakarítás

26 990 Ft

Black Spider elite elektromos kapásjelző szett 3+1

Cikkszám: 369 Kategória:

Leírás

Az elektromos kapásjelzők használata mára széles körben elterjedt a horgászok között. A Black Spider rádiós kapásjelző szett elegáns fém kofferébe 3 darab, a környezeti viszonyok szerint hangolható, hangerő és hangszín szabályozóval ellátott kapásjelző és egy 250 méter hatósugarú rádiós vevő található. Az adóval szerelt kapásjelzők az elemházban található mikro kapcsolókkal hangolhatók a vevőhöz. A készülék esőálló gumibevonattal, a legapróbb kapásokat is érzékelő mágneses érzékelővel és ki-be kapcsolható éjszakai jelzőfénnyel készül.
Olyan horgászoknak ajánljuk, akiknek fontos az exkluzív megjelenéshez társuló modern, megbízható elektronika.
Tulajdonságok: 8 bites kód beállítás, 256 lehetséges kombinációval / 250 méteres hatótávolság / 8 érzékenységi beállítás / Energiatakarékos fogyasztás.
Energiaforrás: 6LR61 (9 voltos) elem (nem tartozék).

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

    1 napos szállítás
    Szállítási idő: 1 nap
    ingyenes szállítás
    Kosár értéke szerint