Home » Üzlet » BOT CARP EXPERT SPOD NEO 5 LBS 3.75M,2 SEC.

Akció!

BOT CARP EXPERT SPOD NEO 5 LBS 3.75M,2 SEC.

Most
8 010 Ft
Megtakarítás

17 990 Ft

Leírás

 

A megújult Long Cast szériánk legújabb tagja!

Kifejezetten etetésre, spombozásra, markerezésre kifejlesztett horgászbot.

5 librás erőssége miatt a legnagyobb spombbal is használhatjuk. A minőségi IM10-es alapanyagnak köszönhetően pontos és távoli dobásokat tudunk vele kivitelezni.

Az 50 mm-es keverőn és a SIC betéteken keresztül könnyen siklik kifelé a zsinór.

Az 50 cm-es orsótartó és nyél vége közötti távolság kellő nyomatékot biztosít a dobáshoz.

2 részes, gyűrűk száma 6 db

Keverőgyűrű mérete: 50 mm

Nyéltag átmérője az orsótartó felett: 15 mm

Orsótartó távolsága a nyéltől: 50 cm

Anyaga: IM10

Tömege: 415 g

Az IM10-es karbon anyag felhasználásával gyártott bojlis botokkal eredményesen horgászhatunk partról, de akár behordásos módszerrel is. A dinamikusan felkeményedő bot gyorsan és hatékonyan felőrli a megakasztott hal erejét ezáltal minimalizálja a halvesztés esélyét.
A távdobást támogató bojlis botokra jellemzően, a távoli célok eléréséhez megfelelő nyomatékot biztosító, a szokásosnál hosszabb nyéllel szerelték. A precízen meghatározott hossz a hatékony dobást és a fárasztást is segíti. A bot végén kialakított duplon markolat stabil fogást biztosít és megkönnyíti a rod pod-on való elhelyezést is. Előre döntött rod pod-nál sem engedi kicsúszni a botot a gumivillából.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.
Terhelhetősége

Dobás pontossága

Távdobáshoz

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  „BOT CARP EXPERT SPOD NEO 5 LBS 3.75M,2 SEC.” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

   napos szállítás
  Szállítási idő: 0 nap
  ingyenes szállítás
  Kosár értéke szerint