Home » Üzlet » BOT CXP LONG CAST NEO 3.5LBS 2 SEC. 3.90m

Akció!

BOT CXP LONG CAST NEO 3.5LBS 2 SEC. 3.90m

Most
6 510 Ft
Megtakarítás

16 490 Ft

Leírás

BOT CXP LONG CAST NEO 3.5LBS 2 SEC. 3.90m

A megújult Long Cast szériánk legújabb tagja!
A távdobás az egyik legnehezebben kivitelezhető technikai része a horgászatnak. A megfelelő dobótechnika mellet a felszerelésnek is támogatni kell a nagy dobásokat. A Carp Expert Neo Long Cast igazi ereje a bottest gerincében rejlik. A 3,5 librás erősségnek köszönhetően a 110 g körüli végszerelékeket könnyedén repíti 100 méter fölé. Az orsótartó távolsága a nyél végétől 50 cm, ami kellő nyomatékot biztosít a távoli dobásokhoz.
50 mm-es keverővel rendelkezik, amiben könnyen fut a zsinór, pláne hogy a betét anyaga az összes gyűrűben SIC.
A bot tömege 365/415 g, ami könnyűnek mondható ebben a kategóriában. Így a könnyebb horgászbottal nagyobb lendületet tudunk adni a szereléknek, ami eddig elérhetetlennek tűnő távolságba fog repülni. Ehhez azonban szükségünk van egy extra nagy méretű dobbal rendelkező orsóra. Csak így tudjuk kihasználni a bot előnyeit.
Fontos megemlíteni a zsinórvastagságot. 0,25 mm-es monofil főzsinór alá csak abban az esetben menjünk, ha gyakorlott horgászok vagyunk és a terep is tiszta, ha szükséges tudunk engedni zsinórt bőven a fárasztás alatt. 0,30 mm fölé pedig azért nem ajánlatos menni, mert méterekkel veszi vissza a távolságot. Ugyanez igaz a keményebb zsinórokra is. Fonott dobóelőke, vagy a manapság olyan népszerű vékonyodó Shock Leader használata kötelező!
Stucnis illesztése a bot karakterisztikája szempontjából fontosabb, mint gondolnánk. Sokkal kisebb átmérőt tesz lehetővé a spicctagnak, mintha rácsúszna a nyélre. Éppen ezért egyenletesebben adja át a terhelést és sokkal rugalmasabb a spicc, míg a nyél rendelkezik az igazi erőtartalékokkal.
Tökéletes választás kezdőnek is, mivel kedvező árfekvéssel rendelkezik, de igazán a haladó horgászok tudják kihasználni a botban rejlő igazi lehetőségeket.
390-es
2 részes
Keverőgyűrű mérete: 50 mm
Nyéltag átmérője az orsótartó felett: 17 mm
Orsótartó távolsága a nyéltől: 50 cm
Anyaga: IM10
Tömege: 415 g
A távoli gödrökbe, tartásokba vetett remény, azok partról történő meghorgászásának igénye a kezdetektől fogva jelen van a horgászok körében. Az IM10-es karbon anyag rugalmas jellegénél fogva parittyaként röpíti a csalit az áhított célig. A megakasztott hal sikeres fárasztásáról a terhelés hatására felkeményedő, ellenálló bot gondoskodik.
A bojlis botokra jellemző egyszerű, a hatékonyságot szolgáló nyél. A precízen meghatározott hossz és a gyártás során alkalmazott, biztos, kényelmes fogást garantáló duplon anyag maximálisan kiszolgálja a horgászat során jelentkező igényeket.
A botra a leggyakrabban alkalmazott csavaros orsótartó került. A több évtizede használt típus népszerűsége az egyszerűségben és a megbízható felépítésben rejlik. Az orsó rögzítésére két darab, az orsótalp befogadására képes, műanyagbetétes pofa szolgál, melyek közül az egyik egy nagyméretű anyával szorítható meg.
Mára egyre nagyobb igény mutatkozik a távdobó felszerelések iránt. Egy ilyen botnak minden elemével a távdobást kell szolgálnia. A minél kisebb számban alkalmazott, megnövelt átmérőjű gyűrűkön szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór, ezáltal lehetővé teszi az eddig elérhetetlen távok megdobását.
Súly, kényelem

Dobás pontossága

Távdobáshoz

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

  Vélemények

  Még nincsenek értékelések.

  „BOT CXP LONG CAST NEO 3.5LBS 2 SEC. 3.90m” értékelése elsőként

  Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

   napos szállítás
  Szállítási idő: 0 nap
  ingyenes szállítás
  Kosár értéke szerint