Home » Üzlet » CORMORAN halfüstölő 2 égős

Akció!

CORMORAN halfüstölő 2 égős

Most
5 010 Ft
Megtakarítás

15 990 Ft

CORMORAN halfüstölő 2 égős

Cikkszám: 2192 Kategória:

Leírás

Ezzel a praktikus házi füstölővel örömet szerezhetünk magunknak, családtagjainknak vagy barátainknak egy igazi friss hal vagy húsfüstöléssel, melyet akár otthon, akár kirándulások, táborozások, horgászatok… alkalmával is bevethetünk.Rozsdamentes fémből, égőből, leírásból álló szett, melyhez már csak egy igazi friss halra vagy húsra van szükségünk, és rövid idő után fogyaszthatjuk is a csemegét.Ezzel a speciális eszközzel kis helyen, rövid idő alatt rendkívül finom étket lehet elkészíteni. Akár fél óra alatt is igazi ínyenc csemegét készíthetünk vele. A füstölő rozsdamentes (saválló) anyagból készül praktikusan (kis) helyen szállítható és higiénikusan tisztítható.
Akár a horgászat alatt kifogott halak is füstölhetők benne, de egyéb (pl.: baromfi, marha, sertés) húsok elkészítésére is alkalmas.

Jellemzők:

– méret : 43x27x20 cm
– 2 db spirituszégővel

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

    1 napos szállítás
    Szállítási idő: 1 nap
    ingyenes szállítás
    Kosár értéke szerint