Home » Termékek » Shimano bot TECHNIUM DF SPECIAL BX 330 MH (STECDFBXSP33MH)

Akció!

Shimano bot TECHNIUM DF SPECIAL BX 330 MH (STECDFBXSP33MH)

Most
10 010 Ft
Megtakarítás

50 000 Ft 39 990 Ft

Shimano bot TECHNIUM DF SPECIAL BX 330 MH (STECDFBXSP33MH)

Leírás

Az új modell a bioszálas anyagnak köszönhetően még könnyebb lett, megtartva a hihetetlen erősségét. Az új ergonómikus orsótartó, az új tartós parafa (Power Cork) markolat és az újjá varázsolt Diaflash design még egyedibbé teszi ezt a botot. Az új Shimano Aero Guide gyűrű rendszernek köszönhetően a fárasztások igazi élményt adnak a horgász számára. A termékcsalád meglehetősen széles, tartalmazza az összes lehetséges hosszúságot és dobósúlyt, akár pergető, akár dobó botoknál. Elérhetővé válnak SL modellek is, speciálisan hatalmas halak kifogására kifejlesztve, teljes parabola akcióval.

A DF betűk a Technium mellett a Diaflash konstrukciót jelentik. Ez a híres Shimano eljárás a kapható legerősebb botokat eredményezi, melyeket a legszélsőségesebb viszonyok közt alkalmazhatunk. A Technium DF AX botok vezetőgyűrűi könnyebbek, mint más botok gyűrűi és kiválóan vezetik el a súrlódási hőt a zsinórtól. A legszélesebb tartományú horgászmódszereknek megfelelő pergető botok, a süllő, csuka, balin, harcsa, lazac és sügér műcsalis horgászatához a legalkalmasabbak.

Hossz Szállít.hossz  109cm
Tag           3
Dobósúly     20-50gr
Súly             250gr
Gyűrűk           7

Ha rést találsz az árainkon és máshol olcsóbban kapnád meg a terméket, egy cseppet se csüggedj! Nálunk is megkaphatod annyiért, vagy akár olcsóbban is. Ha olyan terméket találsz ami nincs fent az oldalunkon, tedd ugyanezt és visszahívunk egy szuper ajánlattal. Annyit kell csak tenned, hogy bemásolod nekünk a termék linkjét és megadod a telefonszámodat.

Hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és rögzítjük a megrendelésed. Köszönjük, hogy szóltál.

1 napos szállítás
Szállítási idő: 1 nap
ingyenes szállítás
Kosár értéke szerint